Halloween Party
|
27 Oct 2010, 19:45
|||
|
|||
Am observat ca deja incepusera sa vina elevii.Ashlyn si Jessica au ajuns si ele.Am chicotit putin cand Ashlyn nu ma recunoscut,inseamna ca eram costumata bine.
Marea Sala arata ca un adevarat loc de Halloween. M-am dus si m-am asezat la o masa,in colt si am inceput sa vizionez petrecerea.Toata lumea care venise se simtea bine,dupa reactii.Rose facuse o treaba minunata. Cineva se puse pe scaunul de langa mine.M-am intors si am vazut-o pe domnisoara Catwoman cu un pahar in mana. -Hei tu! i-am zambit. -Buna si tie.Deci te bucuri de petrecere? ma intreba ea. -Da totul e grozav,Rose a facut o treaba mai mult decat buna i-am spus zambind. Vorbind de Rose,m-am uitat prin Sala si am vazut-o ca aranja cateva decoratiuni.Am oftat si Ash si-a intors imediat privirea spre mine. -Saraca Rose a muncit atat de mult,si acum la petrecere tot sta cu aranjatul in loc sa se distreze. Ash se uita si ea spre Rose si ofta apoi zambi. -Rosalie nu are liniste pana cand nu arata totul perfect spuse usor. -Vad am spus razand. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,664 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,332 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|