Snowflakes in Hogsmeade .
|
27 Oct 2010, 20:12
|||
|
|||
"Chiar ii place !", m-am trezit eu soptindu-i probabil lui Rose, caci nimeni nu mai era in jurul meu... Cu totii erau in cerc in jurul lui Ash.
M-am apropiat prudenta vazand si mai bine cadourile celorlalti. 'Dar oare cadoul meu ii va placea ?' , m-am intrebat eu, brusc deznadajduita. "In sfarsit ", mi-am soptit eu, sperand ca nimeni nu auzise convorbirea cu mine insumi. Vazand ca-mi vine randul am inaintat incet spre verisoara mea si i-am adresat doar cateva cuvinte, insa acele cuvinte aveau o insemnatate imensa : "La multi ani Ash !!! Sper sa-ti placa cadoul meu ... Sa stii ca esti una dintre cele mai bune prietene ale mele !", am risipit eu ceata ce se mai afla din cand in cand in jurul prieteniei noastre. Apoi, cu un gest elegat, am facut o mica pirueta si m-am insins spre masa, acolo unde lasasem cadoul pentru Ash. Intoarcerea fu la fel de gratioasa, insa ceva mai rapida. O vedeam pe Ashlyn arzand de nerabdare.... 'Oare ce imi adusesera ?Oare ce-i acolo ? Si acolo ? Oamenii astea ma cunosc cu adevarat ?', cam asta spuneau ochii ei despre curiozitatea apasatoare ce se afla in ea. "Acum tocmai a venit momentul sa-ti inmanez cadoul !", i-am spus eu, zambind si dandu-il. Sarbatorita trase incet de fundita roz ce impodobea cutia argintie, combinata cu o nuanta mai deschisa de mov, aceasta dezvaluind niste decoratii din matase fina, ce ascundeau darul propriu zis. Ashlyn privi mai atent, dand la o parte materialul placut la atingere si scotand o stucluta de un mov pal, combinat cu acelasi argintiu de pe cutie. "Cu ce e ?"ma intreba acesta, dansu-si seama ce-i adusesem. "Liliac, parfum de liliac ...", i-am soptit eu, asteptandu-i reactia. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,305 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,243 |
22 Aug 2011, 22:12 Last Post: Aubrey Anderson |
|