Halloween Party
|
27 Oct 2010, 20:29
|||
|
|||
[b] Ma trezisem de dimineata,zambind.Era Halloweenul in acea zi.Halloweenul insemna si o petrecere super de Halloween.Eram foarte entuziasmata.Abia asteptam...Era deja ora 12am si eu inca nu-mi gasisem costumul.M-am panicat.
"Oh,Doamne.!Unde palaria mea mi-e costumul ala?",imi spusem eu panicata. "Firar...Trebuie sa-l gasesc !" Am inceput sa caut peste tot,pot spune ca am intors totul cu susu'n jos...Dar nu aveam timp sa am grija altor lucruri pe care le daramam,trebuia neaparat sa-mi gasesc costumul. "Ar fi mai bine sa-l gasesc,altfel...Yeeeessss !!!! L-am gasit ! Pfiuh.!"imi spusem eu. Si in acel moment am simtit ca mi s-a luat o piatra de pe inima. Repede m-am machiat,mi-am pus costumul si am plecat. Am ajuns in Sala mare si prima mea reactie a fost : "WOW !" "Rose a facut o treaba grozava,nu?"imi spuse Ashlyn. "Daa.!" Si chiar era grozav.Adica dovlecii aceia atarnand de tavan,si mancarea aceea multa..Ce sa mai spun?Era ssuupeerr. M-am dus spre Rose si i-am spus: "Hey Rose.Suuupeerr petrecere.Ai facut o treaba grozava!" "Multumesc,Ashley!"imi raspunse ea,zambindu-mi. Se vedea ca era foarte mandra de muca ei.Ceea ce era si drept. Iar acum,nu-mi ramane altceva de facut,decat sa ma Distreeeeezz.! ![]() PS.Acesta e costumul meu ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,660 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,298 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,408 |