H.
|
27 Oct 2010, 21:38
|||
|
|||
Hi there, celebrule "Draga Jurnalule". Afla ca eu nu o sa-ti spun asa, pentru ca imi voi varsa toate frustrarile si injuraturile nespuse pe tine. (se pare ca n-am inceput chiar asa cum trebuia..=]] ) Asa...pai am o senzatie usoara de paranoia ca daca voi posta, din start jurnalul asta va face si el parte din "ziarele" de barfa de pe DM. =]] Nah, kiddin'. Am facut topicul asta pentru ca mereu am simtit nevoia sa am mereu pe cineva care sa-mi..asculte, ca sa zic asa, tampeniile/poznele/intamplarile/si numai stiu eu ce bullshits. XD So I created you, ca sa turui pe aici (lucru ce-mi place la nebunie) toate chestiile care nu-mi dau pace si ideile mele "ingenioase". Asa ca devii o persoana (chiar daca n-ai sa fii real), nu un jurnal (LOL, doar n-am sa vorbesc cu un jurnal virtual). Numele tau va fii Brotacel, pentru ca asa imi spuneau toti cunoscutii/prietenii/rude care macar stiau de porecla asta. Ah da, si daca nu stii ce e cu semnul ala "ciudat" din titlu..e ceva in coreeana ![]() Bai Brotacel, Nu-ti spun ce am facut azi la scoala pentru ca imi e lene si asa nu vreau sa-mi aduc aminte de prima ora, unde la Fizica mi-a fost trecut 3-ul in catalog. Great! (am zis una, am facut alta) Anyway...ma consolez cu gandul ca saptamana viitoare (in care BTW, ne asculta in ambele ore) o voi soca pe profa invatand toate lectiile predate anul asta. =]] I mean it! Asa...(asa cum incepe un coleg de-al meu tamp =]] nu ca eu "nu" as fii :-o) Mi-am pus la descarcat un episod din Grey's, pentru ca abia astept sa incep sezonul sapte. Ah da, si sa descarc unul si din House M.D. Iar in weekend probabil ca voi incepe sa vad si Dexter, la recomandarea unui prieten. Let's start a riot! \m/ Ah da, si mi-am adus aminte de o faza de pe teren, unde eram cu un coleg ce asculta melodia asta la telefon, si vine un tiganus si intreaba: "-BA, tu asculti rock metalizat?" =)) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
H. - by Helena Daphne Rose - 27 Oct 2010, 21:38
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 28 Oct 2010, 18:17
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 29 Oct 2010, 21:30
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 03 Nov 2010, 15:59
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 06 Nov 2010, 00:16
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:04
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:52
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 25 Nov 2010, 00:42