Un nou inceput
|
27 Oct 2010, 21:11
|||
|
|||
"Donde dejaste tanto amor
Tantas promesas de pasion Donde guardaste tu manera De echizar mi corazon Dime que todo fue un error Y existe alguna explicacion Si soy culpable o no Regresa por favor Que no soy nada sin tu amor" Mi'am luat ochii de la cer si am privit in jurul meu,intunericul aproape ca ne inghitea. Dar nu imi era frica...nu,nu acum cand bratul lui Josh sta asezat pe umerii mei. Sentimentul de siguranta a aparut din nou cand el si'a pus bartul dupa umerii mei. Cu Josh ma simt in siguranta...asa cum ma simteam si cu el. O pala de vant imi ciufulii parul si ma facu sa tremur. "-Ginn esti bine? pare ca ti'e firg." Ochii lui ma scanara de sus in jos,apoi isi dadu jos jacheta. "-N.nu chiar nu e nevoie Josh!" am spus,intuind ce voia sa faca. "-Nici nu discut Ginny! e frig iar tu tremuri." Imi puse jacheta pe umeri apoi mana lui poposii peste a mea. Ma'm inrosit la fata si am lasat capul in jos,dar nu i'am respins mana. Ma simteam sa bine. Toate grijile mele disparusera. Acum eram doar eu si el. Si nimic nu cred ca mai conta. Mi'am inaltat privirea spre el si m'am pierdut in ochii lui. Ma simteam ametita. Ochii lui ma fermecau efectiv. Degetele lui se impletira cu ale mele,si atunci am stiut,am stiut ca pot lasa trecutul in urma. Am stiut ca Josh e altfel. Cu el totul parea mai colorat. M'am uitat in dreapta mea iar Bells i Nick statea foarte apropiati,nu stiu daca era ceva intre ei,cert e ca Bell arata mai bine in preajma lui,ochii ii straluceau si obrajii ei capatasera o mica plaoare de roz. Am zambit fercita. Pentru prima data dupa atata timp eram fericita. OOC: sper sa fi iesit ceva calumea ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|