Halloween Party
|
27 Oct 2010, 21:50
|||
|
|||
"Buna Jess !", i-am raspuns eu in locul lui Rose, insa nu-mi pasa ce avea sa creada lumea, caci astazi venisem sa petrec, chiar daca poate aveam sa fiu putin speriata de "Noaptea Mortiilor Vii" sau Halloween.
M-am mai uitat o data in jur si totul parea ca si pictat, prea din povesti, insa adoram acel loc, pentru intimitatea si fiorii pe care mi dadea, fiind luminat numai cu lumanari. Acum paseam cu incredere, tinandu-mi rochia neagra, relativ scurta, prinsa usor cu o panglica de obtimism, ce imi unduia frumos talia, apoi dand drumul trupului sa respira, caci imbracamintea mea prezenta prietenie, iubire si deschiderea spre absolut. "Hey Rose !", i-am soptit eu fetei in timp ce treceam pe langa ea. "Buna Cryss !", ma remarca si ea , imbratisandu-ma. Acum m-ai aveam nevoie de osingura persoana, insa nu eram sigura ca avea sa vina, dar speram ... "Sper ...", i-am soptit eu lui Rose, dandu-i de inteles ceea ce gandeam, iar apoi mi-am dus degetele subtiri la gura, facand-o sa inteleaga ca nu trebuia nici macar sa se gandeasca la persoana de la care vroiam sa apara. "Bun ! O sa pun lacat la gura ...", imi raspunse ea hotarata. "Ohh, Slava Domnului !", i-am spus eu chicotind. Iar apoi ceva ma izbi, facandu-ma sa rad, dar era un sentiment atat de placut, caci imi cunosteam verisoara... : "Wow Ash .... cat esti de sexy in noaptea asta ! ", i-am spus eu amuzandu-ma de chipu-i multumit care-mi raspunse. OOC :Iar acum ..... va prezint costumatia mea : ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,664 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,320 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|