Halloween Party
|
27 Oct 2010, 22:16
|||
|
|||
Hmm....trecuse ceva vreme...aveam nevoie de un eveniment...de un alt eveniment...m-am trezit dimineata...am aruncat cateva priviri spre soare...care si el abia se intrezarea printre munti din apropiere...
-A venit timpul...am spus amuzat... M-am ridicat din pat iar poi dupa ce m-am spalat pe fata...am intrat iar in dormitor deschizand locul unde imi tineam hainele... -Sa vedem ce avem.... Am scos doua costume destul de monotone dar foarte dragi mie... -Alb...sau negru....am zis catre Wiki...care imi incuviinta din cap catre costumul alb.. -Alb sa fie...m-am pregatit incet pentru a nu omite nici un detaliu.... -Se pare ca sunt gata...trandafirul...si caseta...cine stie poate....voi gasi pe cineva...dispus sa imparta seara cu mine... -Era sa uit...masca ...am spus razand... Iar apoi am iesit pe usa dormitorului baietilor...privind fetele din camera de zi cum erau imbracate care mai de care mai frumos....... -Buna ...sunteti minunate ...am spus trecand in fuga pe langa ele... Zburand catre camera unde avea sa se tina petrecerea.... -Sper ....sper sa fie o seara frumoasa... Imi spuneam atunci cand coboram treptele catre camera balului... OCC:ca idee...costumul e ca cel din avatar... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,664 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,323 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,413 |