Un nou inceput
|
28 Oct 2010, 11:38
|||
|
|||
This innocence is brilliant, I hope that it will stay
This moment is perfect, please don't go away I need you now And I'll hold on to it, don't you let it pass you by I found a place so safe, not a single tear The first time in my life and now it's so clear Feel calm I belong, I'm so happy here It's so strong and now I let myself be sincere Se spune ca o data ce un lucru se sfarseste, altul incepe..ei bine, in cazul meu nu stiu ce se intampla, dar lucrurile erau total pe dos. Stiam ca inca il iubesc pe el, ca Nick era doar un refugiu. Dar in acelasi timp nu puteam sa ma despart de bratele lui puternice, ce pareau ca imi alunga toata nelinistea. Era ca si cum as fi gasit un loc atat de sigur, ferit de tristete, de lacrimi si dezamagire. Ma simteam bine, de parca apartineam intru totul acelui taram, un taram unde puteam sa fiu sincera, sa scap de prejudecati, si sa ma las purtata de clipele ce treceau parca mai incet, presarate cu zambete si momente de fericire. "-Nu ti'e frig??" sopti Nick, cu o voce calda. Nu mai simteam nici frigul, iar mainile lui calde le tineau strans pe ale mele. "-Sunt mereu rece" am oftat eu, privindu'mi incheieturile albe. Dar alaturi de el, toate pareau neinsemnate. Avea un dar special de a ma face sa uit chiar si de mine, de a ma ajuta sa depasesc orice obstacol. Si cu toate astea, nu puteam sa'l vad mai mult decat un simplu prieten.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|