Halloween Party
|
28 Oct 2010, 14:54
|||
|
|||
Ma uitam zambitoare la toata lumea.O zarisem si pe Ema care era imbracata intr-o rochie superba.
In timp ce ma uitam le-am zarit pe Bell si Desiree.Am zambit si m-am dus la ele. -Hei fetelor!Va bucurati de petrecere? le-am intrebat zambind.Erau imbracate foarte frumos. -Hei ... Ev!Da e chiar superb spuse Bell zambindu-mi. Ma uitam la Desiree care inca nu spusese nimic si avea o figura posomorata.Stiam de ce asa ca m-am gandit sa ii inseninez seara. -Hei Dess ... ai din intamplare tigari la tine? am spus zambind iar ei parca ii cazuse cerul in cap. -Nu...rochia mea nu are buzunare deci tigarile sunt in turn bombani ea. -Dar tu Bell? am intrebat si ea dadu din cap negativ. Norocul meu era ca la costumul de TinkerBell imi daduse si o poseta verde ca cea din desenele animate. -Atunci inseamna ca v-am salvat am spus scotand un pachet de tigari din poseta. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,664 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,319 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|