Asteptand in zadar ca trecutul sa imi ofere raspunsuri
|
28 Oct 2010, 15:15
|||
|
|||
-Ce dragut am spus zambind. Ar trebui sa il porti,asa iti vei aminti de el de fiecare data cand te vei uita la el.Jake ti l-a daruit,asa il poti avea oriunde cu tine am spus uitandu-ma la ea.
Mi-am amintit brusc ce mi se intamplase anul trecut.Probabil cea mai groaznica experienta la capitolul "prieten" -Ahh ar trebui sa iti povestesc ce mi s-a intamplat anul trecut cu un baiat am spus razand si Rose s-a uitat curioasa la mine. -Pai ... imi placea de un baiat inca din clasa a 4 a.Si se pare ca anul trecut prinsese drag de mine.Asa ca mi-a cerut sa fim impreuna si bineinteles eram in al 9 lea cer.Si vin a doua zi la scoalasi il vad in fata scolii ca se saruta cu o fata pe care o uram.Bineinteles ca baiatul acela a terminat-o imediat cu mine iar...cu fata aceea m-am razbunat anul asta am spus chicotind. Rose se uita uimita la mine,probabil credea ca folosisem magia. -Nu cu magie am clarificat ci prin moduri "pamantesti" am spus razand. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|