Thread Closed 
Asteptand in zadar ca trecutul sa imi ofere raspunsuri
28 Oct 2010, 15:51
-Ahh nu...desi nici mult numai aveam am spus razand si m-am uitat iarasi la inel.
Mi-am amintit de lantul pe care Serena mi l-a dat cu cateva zile inainte sa plece in "cantonament".Era un lant de aur cu o inima.Pe spatele sau scria mic "pentru cea mai draga persoana din viata mea,Eveline".De cand murise nu il mai purtasem.
-Pai ne cunosteam de mici.O urasc de cand la gradinita mi-a furat "marea iubire" si nu era mare frumusete.Asa ca am luat fotografia facut la gradinita si am decupat-o pe ea,am facut copii si le-am lipit peste tot in scoala.Chestia asta am facut-o noaptea bineinteles.Cand eram in scoala aveam o intrare secreta care dadea la acoperis.M-am strecurat acolo si a doua zi toata dar absolut toata scoala a cunoscut-o pe adevarata Katie am spus razand.
Am stat si m-am gandit la ce zisese Rose despre inelul cu "R&J".Erau asemanatoare povestile noastre.
-Sti..si eu am un colier de la Serena.Mi l-a lasat inainte sa moara.Este o inima su pe spatele sau scrie " pentru cea mai draga persoana din viata mea,Eveline".Nici eu nu l-am mai purtat de atunci...cred ca e timpul sa-l port iarasi.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Asteptand in zadar ca trecutul sa imi ofere raspunsuri - by Evelyn Steel - 28 Oct 2010, 15:51