Children of the Damned
|
28 Oct 2010, 20:01
|||
|
|||
"-Bell, eu stiu ceva ce tu nu stii" , am anuntat eu incantata."Ceva ce ar putea afecta intreaga omenire, you know, chestii importante..."
Am ranjit diabolic, incercand sa distorsionez atmosfera incarcata. "-Cred ca stiu.Probabil ca e pretul unui pachet de tigari" , zise Bell, razand nervoasa. Am tacut cateva clipe inainte sa raspund. "-De fapt, e si aia", am recunoscut eu agasata."Pretul la pachetul Marlboro, la Kent, la tigarile acelea noi, Vogue...afaceri serioase.Dar nu asta vroiam sa-ti spun." "-Nu, vroiai sa-i spui pretul unei sticle de vodca", interveni Eveline. "-Nu", am chicotit eu."Pregatiti-va de bomba..." Am tras adanc aer in piept.Apoi cuvintele au inceput sa-mi curga necontrolate, aproape ca nu se mai distingea sensul lor. "-Stiati ca nervii vostri sunt cauzati de faptul ca nu ati consumat tigari/ alcool/ halucinogene in ultimele 2 minute?" Mi-am ascuns fata in maini.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|