Halloween Party
|
28 Oct 2010, 21:11
|||
|
|||
Mi-am aprins incet tigara, savurand fiecare moment, am bagat-o instinctiv in gura, iar apoi am privit in jos, observand picaturile mici si transparente de pe iarba uda ce era pretutindeni. M-a pregateam sa scot primul fum, dar am realizat ceva ce ma facu sa sting rapid tigara : Nu mai vreau sa risc nimic, nu mai vreau sa zambesc si sa rad, ca apoi sa platesc atat de scump, in atatea kg de lacrimi.
In zilele anterioare mi se intamplasera prea multe lucruri rele, ca acum sa mai urmeze unul ... Am intors privirea si am vazut tigara inca fumegand, langa banca umeda pe care o lasasem acolo, in voia sortii. "Esti bine ?", ma intreba o voce. Dar eu, nu i-am raspuns, doar am schitat un zambet amar. Eram multumita ca ii pasa si de mine cuiva, numai ca poate nu-mi alesesem momentul potrivit sa ma las coplesita de ganduri. 'Ohhh de abia astept sa se termine luma asta ! ...', am continuat eu abatuta sa ma gandesc. "Dansezi ?", ma intreba un glas cunoscut. "Desigur !", m-am adresat eu, incercand sa impartasesc aceasi bucurie inocenta. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,664 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,319 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|