Un nou inceput
|
29 Oct 2010, 15:03
|||
|
|||
Because of you
I'll never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side So I don't get hurt Because of you I find it hard to trust Not only me, but everyone around me Because of you I am afraid.. Ma simteam..ciudat. Da, cred ca asta era cuvantul potrivit. Luke se apleca protector in fata mea, ferindu'ma de privirile cercetasilor. "-Mhh?!" am incercat eu sa spun. "-Shs" mormai Luke, aruncandu'mi o privire cum ca ar fi mai bine sa'mi tin gura. Nu stiam de ce face asta..de ce nu e acum cu prietena mea cea ma buna, pe undeva printr'un turn din castel unde sa nu'i vada nimeni. De ce aparea aici si imi rapea mie linistea? De ce nu putea sa se duca o data naibii si sa ma lase in pace. "-Macar las'o sa vorbeasca" mormai Nick. Luke isi dadu ochii peste cap si ma elibera de sub vraja de legare corporala. Se apleca deasupra mea, si isi scufunda ochii aprinsi in pupilele mele dilatate. "-Luke" am soptit eu cu dragoste. "-Da, Bellyshor" spuse el, cu un glas gretos de dulce. "-Luke" am murmurat eu, neluandu'mi ochii de la chipul lui. "-Mhh" sopti el, apropiindu'si fata de a mea. "-..Du'te dracului" am spus eu, sec. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|