Un nou inceput
|
29 Oct 2010, 17:42
|||
|
|||
I try
to go on like I never knew you I'm awake but my world is half asleep I pray for this heart to be unbroken but without you all I'm going to be is... Incomplete "-Du'te dracului! ii spuse ea lui Luke si eu am ramas masca. Adica,credeam ca il iubeste. Si acum? Infine. "-Acum Luke,daca esti dragut,ce ar fi sa o lasi pe Bell in pace? Nick facu un pas spre el iar eu am strans si mai tare bagheta in mana. "-Oh,uite si papagalul care e indragostit nebuneste de ea. Ntsu,ntsu,ce dur esti!" "-Luke,nu face pe durul cu noi! spuse si Josh si am ramas surprinsa...il stia pe Luke? "-De ce as face'o Josh?" se uita la el apoi la mine apoi spuse. "-Ooo,vad ca deja ti'ai gasit o noua jucarie! nu stai rau frate,o papusa din anul VI nu e rau!" "-Du'te dracului! am scuipat eu apoi mi'am indreptat bagheta spre el. "-Chiar ai de gand sa folosesti aia? ma faci sa rad,ce o sa faci? o sa ma imbraci in rochita si o sa ma fardezi?" Am zambit ironic si am facut'o. "-Expelliarmus! bagheta lui sarii la un metru departare,lovindu'se de un copac. Si incepu sa rada ca un nebun. "-Stii ca daca esti un vrajitor bun nu ai nevoie de bagheta? Se uita fix in ochii mei,apoi un val de durere ma facu sa cad pe pamant si sa ma chircesc de durere. La dracu! ma ardea! Efectiv ma ardea! "-Luke!!" tipa Bell ridicandu'se in picoare" "-Luke las'o in pace acum!" Tipa si Josh,asezandus'e langa mine si cumprinzandu'mi talia cu bratele lui puternice. "De ce? ....de ce Luke? soptii Bell. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|