Hermione Granger
|
29 Oct 2010, 19:18
|||
|
|||
Hermione este personajul meu favorit, fiindca semanam destul de mult la caracter, si poate pentru ca este singurul personaj feminin care se face remarcat in mai mare masura decat altele. Imi place mult la ea ca este o prietena buna, o persoana altruista, chiar daca uneori este genul "know it all" dar daca nu ar fi fost asa nu i'ar fi putut ajuta pe baieti si noi nu am fi avut detalii importante despre lumea magiei. Daca nu era ea, nu faceau baietii tot ce au facut, nu scapau de Latul Diavolului si nu trecea Harry de proba cu potiunile in prima carte, nu ar fi aflat ce e un bazilisc, nu ar fi invatat Harry toate vrajile pe care le'a invatat in cartea a 4a, si tot asa. Rolul ei in carte a fost foarte bine gandit de scriitoare, si integrat perfect in poveste. Imi plac de asemenea conversatiile ei cu Ron, si toate replicile satirice, si cum se inteapa unul pe altul. Scena mea favorita cu ea este evident cea cu sarutul din ultima carte, si a fost pur si simplu foarte dragutz integrat totul in poveste, mie personal mi s'a parut foarte sweet nu prea stiu ce as mai putea adauga cred ca ajunge atat
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Hermione Granger - by Kennya Allen - 29 Oct 2010, 17:00
RE: Hermione Granger - by Emily Swan - 26 Mar 2011, 17:41
RE: Hermione Granger - by Anaella L. Hathway - 26 Mar 2011, 18:53
RE: Hermione Granger - by Lucy Jane Potter - 19 Aug 2011, 20:33
RE: Hermione Granger - by Evie Christine Porter - 20 Aug 2011, 21:26
Re: Hermione Granger - by Alice Morris - 29 Oct 2010, 19:18
Re: Hermione Granger - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Oct 2010, 11:43