Harry Potter
29 Oct 2010, 19:31
Harry, fiind personajul principal al seriei, a avut un impact imens asupra mea, si cred ca asupra tuturor cititorilor. Il cunoastem din ce in ce mai bine pe Harry, pe parcursul celor 7 carti, si prin faptele lui, si prin replici, si prin felul in care gandea, si in care gandeau alte personaje la adresa lui[ma simt ca la ora de romana Finna] Mi se pare un personaj care intruchipeaza intr'un fel perfectiunea are cam toate calitatile care le apreciez la oameni, acum pe moment nu ii pot gasi un defect
Scena care m'a impresionat cel mai mult a fost cea in care a folosit piatra invierii. Pe mine personal m'a emotionat pana la lacrimi, fiindca mi'a adus aminte de verisoara mea, care a murit cand avea 9 ani[=((] si am inceput sa plang cand citeam randurile din pasajul respectiv. Nu cred ca Harry are vreun merit in tot universul HP, la urma urmei este tot gandit dinainte de Jo, dar si asa, tot e imposibil sa nu fii impresionat de toate prin cate trece. Sincer, mi'e greu sa cred ca scriu atat de putine despre personajul principal, dar chiar nu stiu ce as mai putea spune.

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Harry Potter - by Kennya Allen - 29 Oct 2010, 16:10
RE: Harry Potter - by Emily Swan - 26 Mar 2011, 22:24
RE: Harry Potter - by Raphael Olivier - 21 Jun 2011, 17:55
Re: Harry Potter - by Alice Morris - 29 Oct 2010, 19:31
Re: Harry Potter - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Oct 2010, 12:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Este Harry Potter un vrajitor puternic ? Lewin Lovwell 6 2,781 12 Jan 2013, 19:52
Last Post: Tom Ronald Smith