Care momente din seria HP v-au facut sa plangeti?
|
29 Oct 2010, 20:45
|||
|
|||
Intrebarea este simpla. Care au fost momentele cand ati plans in timp ce citeati cartile?
Eu trebuie sa mentionez. Sunt mai ciudata. Prima data cand am citit seria am plans doar la moartea lui Dumbledore. O data cu trecerea timpului si cu cat citeam seria de mai multe ori, am inceput sa plang din ce in ce mai mult. La orice scena. Da, sunt o plangacioasa, dar din cauza anumitor momente din viata mea, m-au facut mai sensibila la astfel de lucruri. Alte scene unde am plans. Oh, si unul dintre preferatele mele din toata cartea, a fost cand Harry si Hermione erau la Pestera lui Godric, in fata casei lui Harry si citeau toate incurajarile oamenilor de pretutindeni. Am plans de asemenea o groaza in timpul Bataliei de la Hogwarts. Aproape la fiecare replica. Imi amintesc si acum cand spiridusii, in frunte cu Kreacher, au iesit sa lupte impotriva lui Cap de Mort si a Devoratorilor. Sau cand toti credeau ca lupta era pierduta si apoi a aparut Charlie cu prietenii si familiile celor de la Hogwarts. Sau cand Neville a taiat capul lui Nagini. Sunt atat de multe incat as cita doua sau trei capitole din ultima carte. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Care momente le-ati schimba? | Aylee L. Lovel | 15 | 5,279 |
11 Jan 2013, 21:08 Last Post: Lewin Lovwell |
|
Care carti v-au dezamagit cel mai mult. | Jack Diggory | 7 | 2,393 |
27 Dec 2011, 22:03 Last Post: Agnes Marie Lovel |