Halloween Party
|
29 Oct 2010, 23:18
|||
|
|||
OOC: Ok, hai ca continui eu, si cand se intoarce Ashley, reia ia totul. Am asteptat destul dupa ea. Sa nu ma omorati, dar deja sunt cateva zile de cand e blocat topicul , si a si trecut o saptamana de la Halloween.Saptamana in care puteam sa scriem mult.
ON: Mi-am aranjat masca pe fata, care incerca sa-mi ascunda privirea inocenta de 'Ashlyn', si sa dezvaluie o alta privire, care incerca sa fie sexy, privirea lui 'Ashlyn-CatWoman'. Mi-am tras pantalonii de latex mai in jos, si am inceput sa pasesc ca o fiara, indreptandu-ma spre ringul de dans. Am auzit cateva rasete nebunesti din partea dreapta a ringului de dans, unde le-am observat pe Rose, Bella, Jess, Ev, si alta nebune, bineinteles, cu Cotnarul in mana. ''Heii . Unde-i Jackie?'',am tipat eu trista. ''Jackie?'',intreba Dess, privindu-si tigarile. ''Nu il cunosti pe Jackie? Esti o bestie.''am raspuns, amuzata. ''Numele lui intreg e Jack Daniels'', clarifica Rose, zambind amuzata. Cryss ridica o sparanceana, amintindu-si de 'relatia' mea cu Jackie, la ziua mea. ''Oo, doamne..'',ofta ea, pufnin in ras. ''Unde e totusi .. Jackie a meu ?'',am murmurat, privind spre sticlele de pe masa.''Uiteeee-l !'',am spus fericita, repezindu-ma spre sticla de Jack Daniels. Am luat sticla in manini, si-am imbratisato cald, urnadu-i o seara minunata. Pret de cateva liniste nimeni nu spusese nimic, apoi toti am izbucnit in ras, privind spre 'iubitul meu, Jack . ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,661 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,304 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,412 |