|
Exista viata dupa moarte...
|
|
29 Oct 2010, 23:27
|||
|
|||
|
Iubesc ficul asta!
...da cred ca stii oricum Si nu conteaza ca e scurt,cum zici tu,conteaza ce scrie nu cat de lung e Acum hai sa vedem ce mi'a placut in special in afara de tot : Quote: Imi place citatul,...zei care invidiaza iubirea care un om muritor si simplu poate s'o daruiasca sau o ia.Interesant,nu? ...desii ei sunt zei,cei mari si puternici,nu se compara cu iubirea unui om.Quote: Saraca fata asteapta acolo ...ok..pana la urma e trist ca asteapta acolo singura ...e un sentiment naspa cand astepti fara sa stii ce se intampla cu cel asteptat.Quote: Interesanta comparatie ...nu m'as fi gandit niciodata sa compar cu un balsam...dar imi place ...e originala ideea.Sa mai scrii in continuare repede,repede,repede Vrem next...vrem next...asa'i lume? Bravo! ![]() No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

...da cred ca stii oricum
...desii ei sunt zei,cei mari si puternici,nu se compara cu iubirea unui om.
...e un sentiment naspa cand astepti fara sa stii ce se intampla cu cel asteptat.