Harry Potter
30 Oct 2010, 12:09
Harry ,personajul principal,fiind si personajul meu preferat a avut o semnificatie anume pentru mine. De la inceput de cand a supravietui blestemului lui Cap-de-Mort mi-am dat seama ca il admir foarte mult. Apoi a devenit legendar prin cicatricea lui. Desi avea o dorinta de afirmare,dupa cum a declarat si Jobenul Magic el nu ar fi ales niciodata Viperinii stiind ca probabil ar fi ajuns un Devorator. A suferit foarte mult cand a aflat cum au murit parintii sai si de atunci s-a inversunat impotriva Lordului Intunecat. Curajul sau este de admirat,fiindca trebuie sa ai o anumita tarie de caracter pentru a avea curajul sa te lupti tocmai cu Cap-de-Mort. Se imprieteneste cu Ron si Hermione iar impreuna vor face tot posibilul pentru a ajuta Lumea Vrajitoreasca,devotamentul lui fata de prietenii este de neimaginat si oricand ar fi gata sa se sacrifice pentru ei. Se indragosteste de Ginny,ceea ce mie mi s-a parut foarte bine,fiindca faceau un cuplu foarte dragut impreuna. Impactul lui Albus fata de Harry a avut o insemnatate foarte mare,iar viata lui intr-un fel va deveni altfel cu ajutorul lui Dumbledore. A suferit foarte mult cand acesta a murit,fiindca Dumbledore pentru el era ca si un parinte,ca un tata de care din pacate nu a reusit sa aiba parte. Dupa moartea lui James si Lily Potter,Albus l-a sprijint mereu pe Harry neconditionat,iar Harry a facut acelasi lucru cu acesta.
Ar fi foarte mult de spus despre el,dar momentan aceste lucruri mi-au venit in minte.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Harry Potter - by Kennya Allen - 29 Oct 2010, 16:10
RE: Harry Potter - by Emily Swan - 26 Mar 2011, 22:24
RE: Harry Potter - by Raphael Olivier - 21 Jun 2011, 17:55
Re: Harry Potter - by Alice Morris - 29 Oct 2010, 19:31
Re: Harry Potter - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Oct 2010, 12:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Este Harry Potter un vrajitor puternic ? Lewin Lovwell 6 2,297 12 Jan 2013, 19:52
Last Post: Tom Ronald Smith