In vizita la spiridusi
|
30 Oct 2010, 12:02
|||
|
|||
Am oftat plictisita, ridicandu-ma de la masa.
A fost o seara excelenta, asa cum sunt toate seriile petrecute alaturi de prieteni, in bucatarie, la partu dimineata, cu gandul ca a doua zii trebuie sa te trezesti devreme si sa ajungi repede la ore, incercand sa nu fii dat afara din cauza somnului. Asa a fost, este, si v-a fii viata elevul de Hogwarts.De aceea iubeam atat de mult sa traiesc in Lumea Magiei, sa fac parte din ea, si tot ceea ce tine de un simplu cuvant, cu intelesuri diferite, numit 'magie'. Mi-am luat cana de pe masa, in care se afla un fel de lichid galbui, care semana cu ceai. Am gustat un pic, si parea delicios. M-am asezat langa semineu, sprijinindu-mi capul de canapea. Bell se asezase langa mine, punandu-si capul pe umarul meu. ''Esti bine ?'',ofta cercetasa. '''Mda, cred. Mi-e dor de a mei ..'' Bell ma privii ciudat, cu spranceana ridicata, neintelegand ce vreau sa spun. ''Adica.. Acum e ciudat. Ultimul an, apoi ma mut de la ei de acasa. Oricum, ei nu sunt parintii mei biologici. Viata mea e grea ..,am oftat. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Pranzul alaturi de spiridusi | Rose Dawson | 4 | 1,746 |
28 Jan 2011, 22:35 Last Post: Rose Dawson |
|
spiridusi de casa in tura de noapte... | ioanamalfoy | 13 | 3,176 |
05 Jun 2010, 16:24 Last Post: ioanamalfoy |
|
O vizita in bucatarie | Lyra Dust | 14 | 2,990 |