Un nou inceput
|
30 Oct 2010, 12:21
|||
|
|||
Pain, without love
Pain, I can't get enough Pain, I like it rough 'Cause I'd rather feel pain than nothing at all Pain, without love Pain, I can't get enough Pain, I like it rough 'Cause I'd rather feel pain than nothing at all M'am ridicat de pe pamantul umed si m'am apropiat de Luke. Nu intelegeam, de ce facea toate astea?! De ce nu putea sa se duca odata dracului si sa ma lase in pace?! "-Luke..de ce?" am soptit eu, cu glasul sfidator. Parea ca cersesc indurare, dar aveam sa'l faca sa regrete. Durerea pe care o indura Ginny va fi inzecita pe pielea lui. "-De ce? Pentru ca ma plictisesc" spuse el, in batjocura. "-Finite Incantatem!" am spus eu, iar Ginny paru ca se relaxeaza. "-Asa deci, ai chef de dueluri, papusica?" ma intreba el, intorcandu'se. Isi cufunda privirile reci in ochii mei si ramase asa pret de cateva secunde. O sclipire de blandete aparu ca o strafulgerare, dar disparu intr'un foc mocnit de frustare. "-Te'am iubit" sopti el, cu un glas invins. Ok, la asta chiar nu ma asteptam. Se aseza pe pamant, la picioarele mele si isi lasa capul in maini. Am simtit cum genunchii imi cedeaza, si curand am ajuns langa el. "-Si de asta te comporti asa?!" am intrebat eu. Cateva lacrimi imi ajunsera pe obrajii palizi, dar le'am sters in graba cu maneca bluzei. Nu era momentul potrivit sa incep sa plang. "-Nu intelegi? Cand am vazut cum ma respingi" spuse el, ridicandu'si privirile. Vedeam batalia ce se dadea in adancul oceanului albastru si infuriat, vedeam suferinta acumulata. "-Te respingeam pentru ca Lisa e prietena mea cea mai buna..si nu sunt fata care sa lase o prietenie pentru un baiat" am raspuns eu, ridicandu'ma. Stiam ca sufera, dar eu am suferit si mai mult. Nu eram vinovata ca el se refugiase in bratele Lisei ca sa isi aline durerea. Nu mai era Luke pe care il stiam eu. Un gand infiorator imi strabatul mintea. Lisa.. "-Unde e?" am intrebat eu, aproape maraind. "-Lisa?!" intreba el, si un zambet sadic ii inflori pe chipul transpirat. "Departe" raspunse el, cand vazu ca linistea imi acapara simturile.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|