Halloween Party
|
31 Oct 2010, 20:10
|||
|
|||
Am privit-o pe Sefa de Casa cum se indeparta.Dorea probabil sa vada daca invitatii se simteau bine.
Desi nu era nevoie de o privire mai atenta ca sa-ti dai seama ca toti se distrau. "-Tot nu te-ai lasat ?"intreba Sophie facand o fata lunga.Fara sa-mi astepte raspunsul, ea continua: "A iesit foarte bine petrecerea." Da, exact ce am punctat mai devreme. Isi schimba pantofii cu toc in niste bocanci rosii, lungi.M-am uitat dezaprobator- ce naiba aveau fetele de nu le mai placeau tocurile? "-Ti-as fi dat o tigara , dar deja m-ai refuzat."I-am zambit diabolic."Cred ca ma duc sa o caut pe Bell, ma cam plictisesc pe aici." Ma duc sa o imbii cu un pachet de tigari, am adaugat eu entuziasmata in sinea mea.Poate ca intr-un final o sa-mi accepte oferta. Si nu strica sa o caut si pe Eveline.Macar ele imi intelegeau patima ascunsa - ei, bine, nu prea mai era ascunsa- pentru tigari. Mi-am facut loc prin multime; unii dansau, altii vorbeau cu paharele de sampanie tinute elegant in maini.Mi-am imaginat brusc ca tineam eu un pahar cu alcool in maini.M-as fi distrat si mai bine. Nonsalanta, am apucat si eu un pahar de pe masa si l-am umplut cu sampanie.Pacat ca nu exista whisky-foc pe acolo...dar mnah, ma multumesc si eu cu ce am. Am observat-o pe Bell in fata mea, asa ca m-am grabit ca sa vorbesc cu ea.Despre operatiuni ilegale, bineinteles.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,661 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,304 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|