Halloween Party
|
31 Oct 2010, 23:23
|||
|
|||
Eu priveam la cana portocalie din mana si la aburii ce jucau in rotocoale prin aerul matinal.
Ea privea la cana verde ce o tinea in mana si la aburii ce jucau rotocoale prin aerul matinal, inchegandu-se cu ai mei si frmand un tot unitar. Apoi ne-am privit una pe alta si am zambit. Nu stiam cum sa incepem discutia si niciuna nu vroia sa sparga gheata. Eu aveam parul prins la spate intr-un fel de coc. Ea il avea desprins si nepieptanat, dar in ciuda acestui fapt ii statea destul de bine. Enervata de propriile suvite ce-i alunecau in cafea, dadu cana la o parte si se uita rugator la mine. Eu am privit-o indelung, si am simtit apriga nevoie sa incep sa urlu la ea si sa sparg ceva. Dar m-am abtinut si am murmurat: "Huh, nu merita" "Imi pare rau" mi-a zis Am ridicat o spranceana, si am mai turnat o lingurita de miere in cana cu lapte cald. Nu stiam cum sa continui. "Realizezi ca m-a deranjat chestia aia?" iar colega de camera se uita la podea, care, de altfel, devenise dintr-o data foarte fascinanta. Realiza ca ne-am certat urat, si realiza ca acum lamuream situatia lucrurilor odata pentru totdeauna. "Sheyla, chiar nu realizezi ce era sa-mi faci?" insista inca odata soimeanca dar o lasa balta. Nu mai avea rost. Discutasera zile in sir despre tema asta. Nu-si mai vorbisera de o saptamana si apele incepeau sa clocoteasca. Amandoua intrau in camera si treceau una pe langa alta ca doua entitati. Nu mai mergea asa... "Samantha, iarta-ma... am fost o idioata. Stiu, recunosc, si voi avea grija sa nu se repete. Dar m-am saturat de situatai asta, nu am dormit nopti la rand" Intradevar, cearcane vinetii erau conturate sub ochii umezi, subtiati de somn. Si fara niciun avertisment, se ridica de la masa si se intoarse cu spatele. Samantha se ridica in picioare incet, intrigata. Iar dintr-o data, incepu sa rada. Si radea. Si se intoarse la soimanca spunand "Scuze Sam, dar am reactionat ca si copii mici... de aceea rad" spuse si isi sterse o lacrima. De ras sau de plans? Nici ea nu mai stia... si ca la o comanda nespusa se imbratisara, ca doua vechi prietene. "Rochia pentru Halloween" spuse colega de camera a Samanthei si iesi din camera de zi. Samantha ofta, se ridica de pe canapea, trecu pe langa masuta si deschise draperiile de culoarea safirului. Un val de lumina trandafirie o facu sa-si duca mainile la ochi, deranjata, si imediat inunda incaperea. Era dimineata devreme si niciun alt elev de la Ochi-de-Soim nu parea sa se fi trezit. Dupa circa 3 minute, Sheyla se intoarse cu rochia de bal. "E superba" murmura Samantah cu ochii mariti de admiratie. ~*~
Seara. Balul incepu. Samantha se indrepta cu pasi grabiti inspre Marea Sala. Ardea de nerabdare. Sheyla, in stanga ei. Terminase si ultimele retusuri in materie de machiaj. Muzica, vocile, agitatia, se auzeau deja. Inima ii batea cu putere. Iar Marea Sala era... plina. Ramase fara cuvinte. Inainta mai intai cu sfiala, apoi din ce in ce mai increzatoare. Isi regasi vechile ori noile prietene, incepu sa vorbeasca, sa rada, sa se distreze si sa analizeze costumele celorlalti. De nerecunoscut! Dansa. Se ducea la masa, si printre scurtele pauze dadea pe gat cate un pahar de punch sau sampanie, ori se infrupta din nenumaratele soiuri de aperitive. Avea sa fie o seara superba. _____________________________________________________ Costum (simplu dar reprezentativ, I wuz a pirate ) ![]() Boots: ![]() OOC: ignorati inceputul semi-dramatizat xD am vrut sa fie un post luung ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,664 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,320 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,413 |