Jocul numelor, afla ce insemna numele tau
|
27 Sep 2007, 18:04
|||
|
|||
E un joc amuzant .Joc..Ma rog...ceva de genul.Dar asta nu inseamna ca e si adevarat.Aici este semnificatia fiecarei litere:
A - Esti cam sensibil/a B - Esti salbatic/a si nebunatic/a C - Esti cam prostut/a D - Iti place sa bei E - Esti al/a naibii` de bun/a la sarutat F - Esti foarte sexy G - Nu lasi oamenii niciodata sa iti spuna ce sa faci H - Ai o personalitate puternica si un look pe masura I - Esti grozav/a in pat J - Oamenii te adora K - Iti plac oamenii L - Toata lumea te iubeste M - Saruti cel mai bine N - Nu iti place sa bei O - Pui suflet in ceea ce faci P - Esti popular in toate tipurile oameni Q - Esti ipocrit/a R - Al naibii de nebun/a S - E usor sa faci pe cineva sa se indragosteasca de o persoana ca tine T - Esti loial/a celor pe care ii iubesti U - Iti place sa te simti bine V - Vezi lumea altfel W - Nu esti pe creaca' ta X - Nu lasi oamenii niciodata sa iti spuna ce sa faci Y - Cea mai buna persoana la care poate apela cineva Z - Mereu pregatit/a Exemplu numele meu: A-Esti cam sensibila(yeah right) D-Iti place sa bei(asta e adevarat) R-Al naibii de nebun/a(sa zicem) I-Esti grozav/a in pat(geez) A-Esti cam sensibila(da sensibila mai sunt) N-Nu iti place sa bei(wtf?) A-Esti cam sensibila(hai ca e culmea) Deci dupa cum vedeti jocul are si erorile lui.Ba ca imi place sa beau,ba ca nu imi place.Ce indecisa sunt ![]() PS:Va precizez ca nu este al meu jocul.L-am luat de pe net. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|