Bad Moon Rising
|
01 Nov 2010, 21:19
|||
|
|||
Ma simteam dezamagita si usurata deopotriva ca Bell nu dorise tigari.Dezamagita fiindca Sefa de Casa era prea stricta, usurata deoarece era criza financiara si nu-mi permiteam sa dau de pomana ceva atat de pretios precum tigarile.
Un sunet de usa trantita se auzi de la etaj in timp ce eu pufneam din tigara mea.Voci certandu-se, iar apoi sunete de pasi coborand spre pivnita. Am lasat mucul de tigara sa cada si apoi l-am strivit cu varful tenisului.Se intampla ceva grav, la naiba! Si eu tot cu tigarile eram.Pana cand moartea ne va desparti. "-Pampalaii aceia de Devoratori or sa-mi ia tigarile!" am realizat eu socata, tipand cu toata puterea mea. Tigarile si bricheta.Doamne, cati bani Incuiati am dat pe ele.Si cu cata truda le-am adus pe ascuns la Hogwarts, chiar pe sub nasul lui Filch.Si nu voi mai prinde ocazia sa ma aprovizionez cu Marlboro de Craciun... Craciunul era peste o saptamana. Am dat nervoasa cu pumnul in perete.Nici macar nu aveam dreptul la tigari de Craciun? OOC: Persoana I
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|