Care momente din seria HP v-au facut sa plangeti?
02 Nov 2010, 13:29
Nu prea am plans cand am citit cartile HP , de fapt aproape de loc . Doar o data mi-au dat lacrimile , si atunci putin . Chiar foarte putin .
In cartea a 7-a la partea cu : ,,Si atunci ochii negri ii intalnira pe cei verzi , dar in cei negri se pierdu ceva ... " - nu mai stiu exact daca asa era . Dar daca nu la replica asta , oricum undeva in capitol .
Si cand in capitolul ,,Povestea printului " spune : ,,Era ca si cum Snape ar fi inchis usa dupa el . " Desi nu am plans am avut o senzatie asemanatoare .
A , dar peste cateva zile am plans , tot putin , atunci cand am ascultat cantecul : ,,The bravest man I ever knew"
In rest nu cred ca am mai plans , decat atunci cand citeam prea mult si imi lacrimau ochii . Dar nici asta nu cred ca s-a intamplat .
Dar cartile Harry Potter sunt pana acum printre cele mai bune pe care le-am citit .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Care momente din seria HP v-au facut sa plangeti? - by Luna Slytherin - 02 Nov 2010, 13:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Care momente le-ati schimba? Aylee L. Lovel 15 5,285 11 Jan 2013, 21:08
Last Post: Lewin Lovwell
  Care carti v-au dezamagit cel mai mult. Jack Diggory 7 2,395 27 Dec 2011, 22:03
Last Post: Agnes Marie Lovel