Un nou inceput
|
02 Nov 2010, 17:20
|||
|
|||
This time, This place
Misused, Mistakes Too long, Too late Who was I to make you wait? Just one chance Just one breath Just in case there's just one left 'Cause you know, you know, you know I love you I have loved you all along And I miss you Been far away for far too long I keep dreaming you'll be with me and you'll never go Stop breathing if I don't see you anymore Mi'am inghitit lacrimile, si am sters ultimele dare umede de pe obraji. Lisa nu putea sa fie.. "-..moarta" sfarsi Luke, cu un ton linistit. Simteam cum toate sentimentele de furie si mila, de indarjire si tradare se unesc inauntrul meu, dar nu puteam face nimic. Lupta era pierduta..Lisa murise. Cea mai buna prietena.. "-De ce ai facut asta?" am intrebat, cu o voce mica. Simteam cum puterile ma parasesc, dar poate era mai bine asa..poate era mai usor pentru toata lumea sa calc pe urmele Lisei. "-Pentru ca m'am suparat..si enervat" mormai Luke, asezandu'se pe pamantul umed. Isi cuprinse genunchii cu mainile, dupa care ofta. Un sunet usor de pasi se auzi din spatele nostru, iar o silueta fantomatica se apropie de noi. "-Lisa?!" am intrebat eu, avand impresia ca vad o fantoma. Fata ma privi usor speriata, cu ochii mari si chipul palid. "-Bell, esti ok?" intreba ea, indreptandu'se spre Luke. "-Tu" am strigat eu, enervandu'ma. "-Ai zis ca Lisa e moarta" continua Ginny, cu obrajii inflacarati. "-Poftim?!" intreba astropufa, socata. "-Lisa, a spus ca esti moarta" am spus eu, prabusindu'ma. Era prea mult..mult prea mult.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|