Thread Closed 
Snowflakes in Hogsmeade .
02 Nov 2010, 21:45
'Si eu as vrea ... ', gandeam eu, nevrand sa arat asta, insa in cele din urma stiam ca aveam sa fiu nevoita, stiam ca nu puteam evita lucrurile la nesfarsit.
M-am apropiat usor, precum o felina ce vine sa-si revendice prada, sau poate premiul, iar apoi m-am oprit la cativa pasi distanta de Slin, caci nu eram sigura daca aveam curajul sa mai fac acei pasi ce aveau sa schimbe totul.
"Ohh .... atat de mult timp pierduta in singuratate, atat de mult timp ma plimbam in fiecare zi de duminica, dupa ce ma intorceam de la patinuar, pe strazi cu totul pustii, asteptand poate sa ma gaseasca cineva sau pur si simplu pierzand timpul sub un orologiu ce batea ora 00 :00 cu atata ardoare, razand de gandurile mele ...", am soptit eu printre alte ganduri carora nu aveam curajul sa le dau glas, dar asta, asta trebuiau sa auda.
Simteam doua brate ce ma cuprinzeau, acum eram cu totul pierduta de acea zi magnifica, dar nu vroiam sa mai stiu de mine, vroiam doar sa raman asa pierduta pana apele nu aveau sa se limpezeasca.
Iar apoi niste buze tandre, ce recunoscand, ma luasera prin suprindere, dar incercam sa ascund asta sub voalul sub care ascundeam oricum atatea lucruri incat imi era teama ca odata nu o sa mai fie loc ...
Iar apoi o mica continuare, scurta si simpla, dar ...
"Te iubesc ..."
'Iar acum doar atat sper ca din partea celorlalti sa se arate intelegere, nu glume prosteti !', urla un gand aspru in mine, dupa acea propozitie calda ce o rostisem.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Snowflakes in Hogsmeade . - by Ashlyn Meester - 24 Oct 2010, 17:13
Re: Snowflakes in Hogsmeade . - by Scarlett Soul - 02 Nov 2010, 21:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A trip to Hogsmeade Valentino Gaunt 3 1,301 11 Dec 2011, 05:23
Last Post: John Miller