Un nou inceput
|
04 Nov 2010, 13:59
|||
|
|||
"Si`acum o mie de ganduri m`apasa
Lasa ploaia sa vina sa treaca Lasa ceru` sa cada, sfintii sa vada Ca oamenii plang cateodata Lasa timpu` sa treaca, da` totusi incearca Sa nu crezi deloc in povesti Asta`i ultima data cand ma mai auzi si poate mai zambesti As vrea peste ani sa`ti amintesti cu drag de tot ce`a fost Chiar dac`am fost un prost si nicio scuza nu mai are rost Acum, totusi dup`atata timp inca mi`e dor Si dor unele momente`ncep sa cred ca niciodata nu mor. . ." La dracu Dementori! in momentul ala am crezut ca lesin!Sunt absolut sigura ca Phoenixul meu nu va face fata! Eram prea slabita pentru a putea face un patronus puternic. Ii simteam! erau aproape,foarte aproape. Le simteam teroarea ce o emanau! Voiam sa mor,defapt voiam sa fiu in camera din turnul cercetasilor stand pe pat si plangandu'l pe el. Mi'am luat inima in dinti si am rostit vraja. "-Expecto Patronus!" patronusul iesii imediat si dadu piept cu dementorii. Imi tremura mana si asta nu era de bine. La dracu! de ce tocmai acum nu pot face un patronus puternic? "-Expecto Patronus!" Din bagheta lui Josh iesii un dragon furios si ii indeparta cat de cat pe dementori. In acel moment am simtit cum picioarele nu ma mai asculta si cand sa cad doua brate puternice ma prinsera de talie. Patronusul meu disparu si ma simteam din ce in ce mai nasol. "-Ginn,te rog rezista!" Ii auzeam vocea ca intr'un tunel,bratul lui Josh inca ma sustineam si ma intrebam oare cum poate rezista. Am deschis ochii si i'am vazut fata concetrata asupra patronusului lui. Era asa de frumos cand era concentrat. Acea mica cuta din mijlocul sprancenelor il faceau adorabil. Cu mana tremuranda am ridicat bagheta si am spus din nou vraja. "-Expecto Patronus!" Phoenixul meu iesii din nou,dar nu era indeajuns de puternic. M'am uitat la Nick,la Bell prietena mea cea mai buna,iar in cele din urma m'am uitat la el,la Josh,baiatul care ma facuse sa uit de el. Ah firar sa fie! trebuie sa reusesc,pentru ei,pentru el! "-Expecto Patronus!!" De data aceasta patronusl meu era puternic. Fericita l'am luat pe Josh de mana si am continuat sa mergem prin padure. "-Bell...unde e Luke?" Ma uitam dezorientata prin padure dar nici un semn ca ar fi pe undeva. Ah lasul! dupa cate facuse,isi luase talpasita si se cara cu coada intre picoare ca o pisica fricoasa! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|