Snowflakes in Hogsmeade .
|
04 Nov 2010, 16:41
|||
|
|||
Am zambit intimidata,privindu-i pe cei doi.
Veriosara mea, care in sfarsit isi gasesc iubirea, fericirea pe care o pastrase atat de ascunsa, ferecata in adancurile inimii, care acum iesise la iveala, aici, in fata tuturor, datorita provocarii pe care o pusesem eu. 'O sa-mi multumeasca ea pentru provocarea pusa ..., odata !',mi-am spus in sinea mea. Totii ii priveau uimitii pe cei doi porumbei, care aveau curajul sa-si dezvaluie iubirea unul altuia, chiar aici, in fata a grmada de oameni. Eram pur si simplu uimita, nu puteam crede ochiilor si urechiilor. ''Bine, bine .. Si eu va iubesc !'',am spus, amuzata, ridicandu-ma de pe jos. Slin pufnii in ras, si Cryss ma privii cu o sparnceana ridicata. ''Dar pe tine mai mult decat pe Slin, draga verisoara !'',am spus, imbratisandu-i pe cei doi. ''Nu stiam de ei doi ..'',se auzeau cateva soapte. ''Slin si Crystal ?Wow.'',continuau altii. ''Deci, ce va spune matusa despre asta?,am spus, facand cu ochiul, amuzata. ''Heiii ..Mama nu va afla de la tine. Ai inteles?'',spuse Cryss, nervoasa. ''Bine, bine'',am soptit, amuzata.''Imbratisare de gruuuuuuuuuuup'' Mai apoi, dupa cateva secunde toti ne-am strans intr-un cerc urias, si ma mijloc erau cei doi porumbei. Am simtit cateva piscaturi pe obraz, si cateva coate in burta. ''Mmhh , asta da imbratisare de grup ..'',am murmurat. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,343 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,292 |
22 Aug 2011, 22:12 Last Post: Aubrey Anderson |
|
Prin Hogsmeade | Helena Daphne Rose | 9 | 1,810 |