TEST
|
04 Nov 2010, 16:44
|||
|
|||
TEST
Mi-am propus sa va dau un test din toate lectiile care le-am predat pana acum. Punctajul pe teste va incepe de la 0 pana la 50. 50 este maximul,adica nota cea mai mare. V-as ruga sa va faceti testul si sa il trimiteti printr-un PM mie. Nota depinde strict de ceea ce ati scris la test.V-as ruga ca titlul Pm-ului care ma trimiteti sa se numeasca "Test". ~TEST PREVIZIUNI DESPRE VIITOR~ 1. Scrieti legaturile dintre chirognomie,chiromantie si empyromantie. (5 puncte) 2. Scrieti zodiile Incuiatilor. (15 puncte). 3.Ce are la baza Tarotul? (5 puncte) 4.Din ce limba provine cuvant "Arcana" si din ce cuvinte s-a format?(5 puncte). 5.Alegeti o "Arcana Majora" si descrieti-o.(10 puncte). 6.Dati exemple de animale care se pot observa in ceasca de cafea si scrieti ceea ce semnifica ele.(8 puncte). 7.Dati exemple de doua superstitii. (2 puncte). Cand am terminat de scris pe tabla testul am rostit: "Din acest moment puteti sa incepeti sa scrieti!Va urez succes!" Am zambit cand am observat ca majoritatea deja au inceput sa isi noteze intrebarile si cerintele. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
TEST - by Rosalie Vivienne Alden - 04 Nov 2010, 16:44
Re: TEST - by Rosalie Vivienne Alden - 07 Nov 2010, 17:46
Re: TEST - by Rosalie Vivienne Alden - 09 Nov 2010, 17:14
Re: TEST - by Rosalie Vivienne Alden - 13 Nov 2010, 13:41
Re: TEST - by Rosalie Vivienne Alden - 13 Nov 2010, 14:08
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |