Un nou inceput
|
04 Nov 2010, 17:24
|||
|
|||
Just gonna stand there
And watch me burn But that's alright Because I like The way it hurts Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I love The way you lie I love the way you lie.. Mi'am ridicat privirile spre Nick, care alerga cu mine in brate si tot se intorcea sa spuna vraja. Puma lui argintie era din ce in ce mai slaba, si stiam ca trebuie sa ii ajut. Nici phoenix'ul lui Ginn nu era mai puternic, iar dragonul lui Josh era singurul care mai facea fata. "-Expecto-Patronum!" am soptit eu, concentrandu'mi puterile spre vraja. Veverita mea de zapada iesi din varful baghetei, fluida si argintie, fugind spre Dementori. Era destul de bine conturata, dar stiam ca nu puteam sa mai rezistam mult asa. "-Nick, luati'o inainte..va prind eu din urma!" am spus eu, facandu'l sa ma lase jos. De indata ce s'au indepartat suficient, m'am intors de unde am plecat. Nu puteam sa'l las pe Luke acolo, chiar daca era cel mai groaznic om de pe pamant..il iubeam, si vroiam sa il uit. Dar pentru asta nu trebuia sa'l las sa moara. Dementorii se risipisera deja in luminisul unde statusem noi, iar veverita mea ii indepartasera si pe ultimii. Si atunci l'am vazut, intins pe jos, cu ochii inchisi si chipul livid de spaima. Pentru o clipa am inghetat unde eram, dar m'am hotarat ca daca ajunsesem pana aici, nu puteam sa ma las balta. "-Luke" am tipat eu, apropiindu'ma in graba. Ajuns in dreptul lui, i'am luat capul in poala si am inceput sa mangai parul moale, cafeniu. Deschise usor ochii, iar pleoapele ii zvacnira incetisor. "-Luke, totul e bine" am soptit eu, cu vocea inecata de lacrimi. Nu puteam sa fac asta, nu era normal. "-De ce, Bell.." murmura el, inchizand ochii. "Te iubesc.." sopti apoi, prinzandu'mi o mana. Stiam ca minte, sau poate era adevarat. Oricum nu mai conta. Simplul fapt ca eram acolo imi trada starea sufleteasca. "-Trebuie sa plecam" am spus eu, incercand sa ma ridic. "Dementorii.." am continuat, cand am vazut ca nu reactioneeaza. Incet, se ridica si el si imi lua mana rece in a lui. Era atat de calda, dar nu puteam sa las furtuna de sentimente sa explodeze. Mi'am strecurat mana dintr'a lui si am bagat'o in buzunar. Vroiam sa ies de acolo..sa ajung din nou pe malul lacului. Sa'l vad pe Nick. Nick..am oftat la gandul asta, dar un zambet mic imi inflori pe chip. Stiam ce trebuie sa fac. Pentru ca orice sfarsit naste un nou inceput.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|