Un nou inceput
|
04 Nov 2010, 19:04
|||
|
|||
"Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark That's when I, I, I look at you When the waves are flooding the shore And I can't find my way home anymore That's when I, I, I look at you" Dupa un timp Bell disparuse in padure dupa Luke,mi se parea cea mai mare prostie facuta. Dar nu puteam sa o condamn. Stiam ca il iubeste. Dementorii inca se tineau dupa noi si asta era enervant! nu stiu cat mai putea sa ii tina departe Josh...patronusul meu murise de mult! Eram asa de descurajata ca nu puteam face nimic. Il vedeam cu se chinuie sa ne tina pe toti in viata,dar se pare ca nu prea ii reusea. Il vedeam cu se clatina pe picioare. Nu puteam sta acolo fara sa fac nimic! Mi'am ridicat bagheta si am murmurat vraja. "-Exepcto Patronus!" Phoenix'ul meu iesi din nou si ii indeparta pe dementori de langa noi dar nu indeajuns,ii vedeam cum se intorc. "-Josh! nu mai ai putere! odihneste'te un pic! Lasa'ma pe mine de data asta te rog!" Se uita in ochii mei dar nu lasa bagheta. La naiba! De ce trebuia sa fie atat de incapatanat? "-Te rog Josh!" "-De ce as face'o? hmm? oricum nu iti pasa de mine!" Gresea,gresea al dracului de mult! Imi pasa,la dracu! imi pasa de el mai mult decat credeam. "-La dracu sa ma ia,Josh! imi pasa imi pasa al dracului de tare asta voiai sa auzi?" Nu spuse nimic,doar lasa bagheta in jos lasandu'ma pe mine sa iau sarcina. Ma lua de mana si mi'o stranse ferm. "-Am incredere in tin Ginn! vei reusii!" Vorbele lui parca erau un energizant. Patronusul meu facea fata dementorilor,iar acestia au fost indeprtati de noi. M'am uitat la Josh care abea se mai tinea pe picoare. Ajunsesem din nou la lac. Eu,Nick si Josh ne'am asezat pe iarba langa copac. "-Ati fost excelenti baieti! Am spus eu uitandu'ma la ei doi." "-Eh,mai mult Josh...nu stiu cum a avut puterea sa lupte atat de mult cu dementorii. Nu stiu la ce s'a gandit,dar stiu ca tinea mult la acel lucru daca dragonul lui era atat de puternic. Josh se uita la mine,si isi stranse si mai mult mana. "-Defapt Ginny e responsabila pentru tot! din cauza ei a fost atat de puternic patronusul meu!" Vorbea serios? am simtit cum obrajii imi iau foc si am lasat capul in jos. Era posibil ca acest inger sa ma placa pe mine? Pe mine Ginny? o ciudata masochista care suferea dupa un prost? Oare chiar asa sa fie? Un fosnet se auzii de langa un copac,apoi Bell ni se alatura noua asezandu'se langa Nick. "-Nick eu.... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|