Un nou inceput
|
04 Nov 2010, 19:10
|||
|
|||
It’s gonna be Love
It’s gonna be great It’s gonna be more then I can take It’s gonna be free It’s gonna be real It’s gonna change everything I feel Its gonna be Love.. Am iesit din Padure, iar Luke ramase in urma. "-Nu vii?" am intrebat eu, absenta. "-Nu..ma intorc la castel, sa vad ce pot rezolva cu Lisa" murmura el, cu privirile in pamant. "-Ah, ok. Ne vedem maine atunci" am spus eu indepartandu'ma. Vroiam sa ajung cat mai repede langa Nick, sa'i simt bratele puternice in jurul meu. Sa imi spuna ca e acolo pentru mine, ca eu sunt totul pentru el. Siluetele celor trei se profilau pe umbrele inghetate ale lacului, ce oglindea cerul instelat. M'am apropiat in graba de ei si m'am dus spre Nick. "-Nick" am soptit eu, privindu'i chipul ca de portelan. Ma trase in poala lui, imbratisandu'ma puternic. Imbratisarea aia spunea totul, nu mai aveam nevoie de cuvinte. "-Stiam ca te vei intoarce" sopti el, cu buzele in parul meu. "-Si ai avut dreptate" am replicat eu, lasandu'mi mana in mana lui. Mi'am aruncat privirile spre Ginny si Josh, care stateau langa noi. Ginn isi lasase capul pe umarul baiatului, iar acum ma urmarea pe mine indeaproape. "-Ce?!" am intrebat eu, confuza. "-Stii ca meriti o mama de bataie zdravana ca te'ai intors in Padure, nu?" mormai ea. "-Dar sunt aici..si sunt bine" am raspuns eu, chicotind.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|