Un nou inceput
|
04 Nov 2010, 19:26
|||
|
|||
I wanna know if you like me, girl
Give me sugar and honey No, we don’t need any money We love each other ‘Cause love is for free Your love is for free, yeah Love is for free Your love is for free "-Dar sunt aici....si sunt bine!" a raspuns ea chicotind! bine,bine,poate si eu exagerez dar mi'a tras o sperietura pe cinste! Mi'am ridicat capul si am privit in acei ochi senini ce m'au vrajit din prima clipa.Zambea,zambetul lui era asa de dulce,ca nu ma saturam sa il privesc. In clipa aceea am simtit ca trebuie sa ii spun. Pur si simplu acum nu imi mai inaginam viata fara el,fara bratele lui puternice,fara zambetului lui... "-Josh...eu...." se uita atent la mine studiindu'ma. Capul lui se apropie de al meu pana a ajuns sa ii rezeme fruntea de a mea. Inima imi batea mai sa imi iasa din piept,iar obrajii pun pariu ca erau rosii de mult. "-Da,Ginn?" Se uita in ochii mei,apoi imi privii buzele,ochii lui intunecandu'se brusc. \ "-Te...." Se apropie si mai mult de buzele mele si am simtit ca lesin. "-Da?...." "-...Iubesc!" Zambii apoi isi lipii buzele de ale mele. Acum chiar eram in rai! buzele lui fine si senzuale se miscau intr'un ritm ametitor,iar gustul lui ma innebunea la prorpiu. Dupa ce intrerupse srautul isi impletii degetele cu ale mele si ma stranse in brate punadu'si capul pe parul meu. "-Si eu te iubesc Ginny! Mult..." Am ras si mi'am pus capul pe umerii mei privindu'i pe Nick si pe Bell care se pare ca ascundeau ceva. "-Ooooo ce dragut!" chicotii Bell. "-Ah mai taci Bell!" Dar cu voi cum e? Ha?" am zambit in timp ce ei se fastaceau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|