Children of the Damned
|
04 Nov 2010, 21:18
|||
|
|||
Ceva se auzise in spatele nostru si toate am luat-o la fuga.Nu stiu exact in ce directie fugisem,cert era ca iara ma despartisem de Bell si Dess.
-Bell?Desiree? am strigat dar nu se auzi decat fosnetul frunzelor din cauza vantului. -Iarasi!? am strigat mai tare dar tot fara rezultat. Nu puteam sa cred.IArasi ne despartisem.Parca cineva nu vroia ca noi sa gasim iesirea. M-am asezat pe o buturuga si mi-am pus capul in maini.Dintr-o data am auzit un fosnet si am ridicat repede capul.Nu vedeam nimic asa ca mi-am scos bagheta si am soptit vraja iar bagheta s-a aprins. Am inceput sa privesc in jur dar nu puteam vedea pe nimeni. M-am ridicat in picioare si am inceput sa merg.O bubuitura s-a auzit apoi...eu eram pe jos. -Firar am spus si m-am ridicat scuturandu-ma de frunze si uitandu-ma la cauza caderii mele-radacina unui copac. Am inceput iarasi sa merg pana cand am vazut o strafulgerare de lumina,lumina unei baghete asa ca am inceput sa fug catre ea. Probabil ca nu facusem bine pentru ca la cativa metri in fata mea statea aceiasi persoana in negru pe care o zarisem mai devreme. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|