Children of the Damned
|
04 Nov 2010, 22:30
|||
|
|||
Mergeam tot inainte, injurand incet in timp ce incercam sa imi aprind si a treia tigara.Nu de alta, dar la stres...merge.
Ah, la naiba, nu se aprindea deloc, orice as fi facut.Nu m-am uitat in spatele meu- Bell si Eve nu ar fi fost prea indulgente la vederea tigarii-, dar nu imi faceam prea multe probleme. Slava Domnului, in final am reusit sa aprind nenorocita aceea de tigara.Mi-am strecurat cu grija pachetul de Marlboro in buzunarul interior al robei-marfa de contrabanda.Am tras adanc fumul in piept, savurand gustul ciudat.Adica simteam o aroma dubioasa de buruieni.Ori Bell s-a gandit la muschi de padure in timp ce mi-a facut Transfigurarea, ori incepeam sa inebunesc incetul cu incetul. Pe cuvantul meu- nu mai intru in Padurea Interzisa nici daca Arahidele lui Hagrid dau tigari pe gratis.M-am saturat de aia, si de aia si... M-am uitat brusc in spatele meu. Nimeni.Nici Bell, nici Eve.Ne-am despartit din nou, din greseala.Stupid, stupid, patetic de stupid. Sa ma ia naiba. Simteam furia cum punea stapanire pe mine.Am aruncat mucul de tigara ramas- oare chestiile astea erau biodegradabile?- si l-am strivit cu varful pantofului. Daca nu gaseam pe cineva, rapid, aveam sa-mi aprind a patra tigara....
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|