Un nou inceput
|
04 Nov 2010, 23:12
|||
|
|||
In the middle of September we'd still play out in the rain
Nothing to lose but everything to gain Reflecting now on how things could've been It was worth it in the end Of all the things I still remember Summer's never looked the same The years go by and time just seems to fly But the memories remain.. Am zambit, iar Nick imi stranse si mai tare mana. "-Cu noi nu e treaba voastra" chicoti el. Am simtit cum chipul imi prinde culoare, pe fata alba ca de portelan inflorind doi bujori palizi. Era un nou inceput pentru ei doi. Si ma bucuram enorm. Insemna atat de mult pentru mine ca prietena mea cea mai buna sa fie fericita. Ce puteam sa cer mai mult? "-Hai la o plimbare, Bell" imi spuse Nick, ridicandu'se. Ginny zambi, iar Josh incepu sa rada. "-Pai, ne vedem curand" am spus eu, indepartandu'ma alaturi de Nick. Curand, am ajuns aproape de Coliba lui Hagrid. "-Doar nu mergem la el la ora asta?" am intrebat eu, confuza. "-Sigur ca nu, asteapta si vei vedea" chicoti el, punandu'mi o mana la ochi. "-Si nu am voie sa vad?!" am intrebat eu, usor intristata. "-Rabdare" mormai el, indrumandu'ma prin intuneric. Curand, am ajuns la locul unde vroia sa ma duca. Imi elibera privirile, astfel incat sa vad peisajul ce se derula in fata noastra. Luna trona impetuoasa pe bolta indigo, chiar in fata ochilor mei confuzi. "-Te iubesc" sopti el, intorcandu'se spre mine. "-Cred ca si eu te iubesc" am raspuns eu, pe chip inflorindu'mi un zambet cald. Se apropie de mine, astfel incat chipurile noastre sa fie doar la cativa centimetri departare. Ii puteam simti rasuflarea dulce si fierbinte pe chip, iar curand buzele noastre se intalnira, imbratisandu'se tandru. Si atunci am stiut..un nou inceput incepuse pentru mine.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|