Children of the Damned
|
04 Nov 2010, 23:20
|||
|
|||
"-Haide, sa incercam sa iesim din marea asta idioata de verdeata" sopti Bell serioasa.
Am tusit sugestiv- de fapt, am tusit din cauza fumului celei de-a cincea tigari. "-Bell...de ce tigara mea are gust a muschi de padure?" m-am plans eu, incercand sa savurez partea buna a situatiei- partea buna a tigarii."Te gandeai la supa de ciorchini buruienosi cumva in timp ce faceai nenorocita aceea de Transfigurare?Nu te-a..." M-am oprit brusc din vorbit, a saptea oara in noaptea aceea.Bell si Eve priveau expectative un punct aflat in spatele meu. Nu din nou, ma sinucid daca au venit iarasi Arahidele alea.Pardon, Aranhide. M-am intors ca sa vad o silueta difuza plecand de langa noi.Am privit dezorientata pelerina neagra ce se indeparta- daca fusese vreunul din tipii insarcinati cu cautarile eram ca si moarte. Un fasait de frunze ne-au facut sa cautam sursa sunetului- o alta silueta venea inspre noi.O silueta binecunoscuta. "-Hagrid", am strigat eu usurata. Am ezitat putin inainte de a continua: "-Hagrid, zi-mi te rog ca ai alcool la tine in buzunar."
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|