De cate ori poate muri un suflet?
|
05 Nov 2010, 15:59
|||
|
|||
Era atat de constienta de ceea ce se intampla, incat instinctiv isi duse usor mana la gura, acoperindu-si ambele buze, la fel ca un copilas atunci cand facuse o prostie ...
'Nu are puterea sa-i faca nimic, caci in ciuda faptului ca este viperina,uneori inchisa in sine, in spatele cortinei nu este asa, e chiar vulnerabila ... Stiu asta ... pur si simplu cred ca ... Cred ca Eran a fost unul dintre acei baieti privit perfect de catre Aylee. L-a iubit.', ii sopti ceva usor in urechea stanga, a lui Cryss, cea batuta in permanenta de vantul naprasnic ce venea din directia lui Eran. "Nu te atinge de ea.", se auzi vocea rece a cercetasei. "Si cine ma va opri ?", intreba sadic baiatul, razand batjocolitor, luand parca si pielea de pe Aylee. Pe Cryss nu o mai interesa nimic, nici Eran, nici ea insusi, doar Aylee ... Stia ca trebuia sa ajunga cumva la ea. "Si ce ar fi daca mai iubi pe mine, asa cum a facut-o Aylee cu tine !", se auzi vocea cercetasei, plina de incredere si dorinta. 'Te rog Aylee ... iarta-ma pentru asta !', ii trimise Crystal gandul direct spre viperina, iar apoi se apropie inca doi pasi de baiatul din fata ei si il saruta. "Te iubesc !", isi facu simtita prezenta o voce abia auzita, era a lui Cryss. 'Te urasc ! Si urasc si rolul asta stupid !', gandi aceasi persoana. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|