Children of the Damned
|
05 Nov 2010, 17:35
|||
|
|||
Cercetasa se lasa sa alunece pe pamantul umed, cu o mana pe piept. Sperietura provocata de aparitia uriasului ii intinse nervii la maxim.
"-Tu erai si mai devreme, Hagrid?!" intreba Eve, iscoditoare. "-Mai devreme cand?" intreba uriasul. "-Am vazut o silueta zambind" mormai Eve. "-Pai, eu mereu am un zambet intiparit pe chip. Dar nu te'am vazut" murmura Hagrid, razand. "-Oricum, ai ceva de baut la tine?" insista Desiree. Hagrid o privi dezaprobator. "-Bell, esti sefa de casa" mormai el. "-Mda, sefa care mi'a transfigurat crengile in tigari" marturisi Dess, fericita. "-Am facut'o doar ca sa taca" replica Bell, simtindu'se vinovata. "-Si ramane intre noi, oricum" mormai Desiree. "-Deci, ne scoti de aici?!" intreba Eve. "-Dap..nu mai suport, vreau inapoi la castel!" spuse Bell. "-Sa mergem" spuse uriasul, aratandu'le calea. O strafulgerare de lumina si Eve era la pamant. Silueta care aparuse mai-nainte in fata ei se arata din nou, cu un zambet sarcastic pe chip. "-Va urmaresc de ceva timp" spuse el, cu o voce glaciala. "-Hagrid?" intreba Bell, tremurand din toate incheieturile.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|