The power of a name
|
05 Nov 2010, 19:35
|||
|
|||
Hmm, nume pai, prima data am fost Rosabell..pentru ca imi placea foarte mult numele Rose, dar si Bell dar apoi, am schimbat..si nu stiu, am ramas la Bell
Bell - numele asta vine de la Anabell l'am gasit intr'o carte, scrisa de Jane Austen cred..si mi'a placut foarte mult..dar am ales sa folosesc doar prescurtarea, fara "Ana" in fata desi si Anabell suna interesant, am ramas ca Bell..Bellyshor Evans - Rose e de vina pai..mi'a placut si mie numele asta..era unic in Harry Potter, si nici nu era prea intalnit pe forum, unde predominau numele din Twilight deci..cum eu si Rosy suntem surori [gemene ![]() Rochester - numele lui Eddie nu stiu, dar cateodata il port, cateodata nu..pur si simplu nu ma pot obisnui cu el..e un nume superb, eu una l'am gasit in Jane-Eyre dar Edward a zis ca s'a luat dupa un oras din Anglia..nvm..pur si simplu mi'e greu..mereu am fost Evans..si nu pot sa renunt la el, pentru Rochester..iar ambele nume par foarte ciudate Bell Evans Rochester..prea lung..cred ca am sa pun la semnatura Bell Rochester Bellyshor - porecla scoasa de nunima mea intr'o ora de mate cand eram amandoua noua pe forum..si scriam primul rpg impreuna, cel de la coridoare..si eu am zis ca am sa'i zic Rosyshor..iar ea Bellyshor..ce vremuri Lolly - numele bufnitei..aici, chiar nu imi dau seama cum mi'a venit ideea..ziceam mult "lol" in perioada aia..si pur si simplu, cand am auzit ca trebuie sa dau un nume bufnitei..am zis "lol" si apoi "Lolly" mda, stupid..dar mi'a placut cum suna..deci Lolly a ramas :> |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|