Franta?Cred ca glumesti!!
|
05 Nov 2010, 19:34
|||
|
|||
I still hear your voice, when you sleep next to me,
I still feel your touch in my dreams, Forgive me my weakness, but I don't know why, Without you it's hard to survive. Muzica imi bubuia in casti in timp ce eu imi faceam bagajele. As fi putut sa jur ca nu aveam sa plec intr'un schimb de elevi de la Hogwarts din Anglia tocmai la Beauxbatons in Franta! Eu in Franta? Aveam sa ma fac de ras clar! Nu stiam o boaba in franceza! Da vestea cea buna era ca si Bell avea sa vina cu mine in scoala aceea. Pur si simplu uram ideea de a sta singura printre niste necunoscuti. Infine,sa speram ca vom gasii niste francezi draguti. Adica daca tot ma duc pana acolo macar sa dau de niste bucatele calumea! ce pana mea! Am pus si ultimul articol ce imi trebuia si am inchis trolerul meu de culoare albstra! Mi'am asezat hainele pentru a doua zi cand aveam sa plec pe scaun apoi m'am indreptat spre Bell care inca nu isi terminase bagajul. "-Deci Bell,cum crezi ca va fi acolo?" cred ca o stresasem cu intrebarea asta de cel putin 5000 de ori. Ea ofta si isi ridica privirea spre mine. "-Ginn,o sa fie bine o sa vezi...si chiar nu strica sa cunoastem cativa frantuzoi focosi!" isi ridica sprancenele in sus si in jos apoi incepu sa rada! "-Da,da bine!" i'am dat un ghiont apoi am inceput sa o ajut cu bagajul. Cand totul fusese terminat. Eu si Bell nam mers la masa apoi ne'am intors innapoi in camere. Maine avea sa fie o zi total deosebita. Iar mie chiar imi trebuiau forte calumea. Nu mereu te duci in Franta chiar daca nu stii o boaba! Doamne de ce nu putea fii undeva in Spania? Cu spaniola ma mai descurcam eu,dar cu franceza eram la pamant. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Franta?Cred ca glumesti!! - by Ginny Anne Alden - 05 Nov 2010, 19:34
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Bell Evans - 06 Nov 2010, 10:39
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Ginny Anne Alden - 06 Nov 2010, 19:28
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Bell Evans - 07 Nov 2010, 12:06
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Ginny Anne Alden - 12 Nov 2010, 13:15
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Bell Evans - 12 Nov 2010, 18:40
Re: Franta?Cred ca glumesti!! - by Ginny Anne Alden - 26 Nov 2010, 18:16
|