Prima mea zi la Hogwarts / Pe peronul 9 si 3/4
|
05 Nov 2010, 21:12
|||
|
|||
Ma scol dimineata foarte devreme si ma imbrac repede. Sunt foarte fericita deoarece azi merg in sfarsit la Hogwarts. Cobor in bucutarie unde ii gasesc pe parintii si fratele meu stand la masa:
- Mananca ceva repede, ca trebuie sa ajungem la Londra , zise mama. - As vrea sa mananc dar nu pot. Sunt foarte emotionata. Cand aude fratele meu imi zice: - Evelina, nu trebuie sa fi emotionata, e o nimic ca toata. Vei ajunge la Hogwarts si vei fi sortata. Te vei alatura colegilor tai si acolo veti fi ca o famile. - Tu asa zici acum, dar in primul tau an ai fost si tu emotionat. Imi amintesc foarte bine. Zece minute mai tarziu, suntem in masina cu toti si ne indreptam spre Londra. In portbagaj sunt cuferle iar langa noi in spate sunt bufnitele. Ajungem la King's Cross iar mama imi spune: - Fratele tau va intra primul pe peronul 9 si 3/4 sa vezi cum se face. Apoi vei urma tu. Dar tine minte ai grija cum o faci ,sa nu isi dea seama incuiatii ca nui ceva in regula. - Dar daca nu reusesc sa intru pe peron? - Asta nu se va intampla , zise tata. Dar daca vrei sa fi sigura alearga spre bariera dintre peroanele 9 si 10. Nu te speria , nu te vei lovi. Cu emotie incep sa alerg spre bariera. Deodata ajung pe peronul 9 si 3/4. Vad o locomotiva mare si multi elevi si parinti asteptand pe peron. Peste tot se aud zgomote produse de bufnite, broaste si pisici. Timida ma indrept spre tren. Aud peste tot elevi ,coelgi si prieteni de an vorbind ce au facut in vara. Ma uit dupa fratele meu, dar el era ocupat vorbind cu niste colegi din an. Nu cunosc pe nimeni, asa ca hotarasc sa ma urc in tren sa gasesc un compartiment si sa imi urc si cufarul si bufnita. Dar fiind micuta nu reusesc, asa ca deodata se apropie un elev mai mare de mine: - Vrei sa te ajut? - Da te rog, deoarece singura nu reusesc. - Esti anul intai nu? - Da, asa e! - Ai emotii? - Foarte mari. De-abia astept sa ajung la Hogwarts. Imi las lucrurile intr-un compartiment si cobor sa-mi salut parintii. Mai sunt 2 minute pana pleaca trenul. Ma urc repede inapoi, iar trenul pleaca. In sfarsit ma indrept spe Hogwarts ................ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Plecarea spre Hogwarts | Lavinutzaaa | 0 | 1,506 |
07 Dec 2014, 12:02 Last Post: Lavinutzaaa |
|
Pentru prima data pe peronul 9 si 3/4 | Agnes Marie Lovel | 2 | 2,093 |
21 Dec 2011, 22:34 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ajungand la peronul 9 si 3/4 | Fiona Jones | 4 | 1,972 |