H.
06 Nov 2010, 00:16
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3804-h">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3804-h">conectat pentru a vedea acest link]</span>
Draga Brotacel,
Stiu, stiu, nu prea am mai scris sau zis ceva pe aici...well, I'm busy like always
Azi am mers la spital, pentru un simplu consult..as fii vrut sa fii fost D-nul Petrea, care e brunet cu ochi albastri, un doctor super-bun Heart (mda, stiu ca aberez =]] )...in schimb am nimerit la batrancioasa de Bucataru.
Pff...dintotdeauna am urat Pediatria. (in schimb iubesc toate celelalte sectii dintr-un spital) Why? Copii. Mai ales aia care urla cand trebuia sa le faca analizele o asistenta tampa ce nu gaseste vena (wtf, doar nu era obez ala) si chinuie copchilu'. Am asteptat ceva timp in holul de asteptare si a trebuit sa aud cum urla SASE oameni micuti si infernali. Anyway..it was kind of funny intr-un fel..xD Asa, sa revin la oitele mele albe ce pasc linistite pe camp. =]]
Vreau sa vina dracului odata iarna aia idioata pe care o ador si o urasc in acelasi timp. Nu-mi mai place sa ma trezeasca soarele dimineata pentru ca eu il tolerez doar in doua anotimpuri; primavara si vara.
Vreau sa ninga, sa fie frig si sa beau tremurand o ciocolata calda in curtea scolii (atunci cand nu e nimeni, of course :-s ) si mai ales...bulgareala. OH DAAA mwahaha, ce-o sa le mai fac pipitelor cu esarfa araba la gat...:> I will bring hell to them! Si de-abia astept sa facem taberele cu baietii...o sa fie mai ceva ca intr-un razboi.
Pana atunci...astept sa-mi treaca laringita, sa mai rad pe la scoala si sa ma plang de vremea asta tampita Happywide

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
H. - by Helena Daphne Rose - 27 Oct 2010, 21:38
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 28 Oct 2010, 18:17
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 29 Oct 2010, 21:30
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 03 Nov 2010, 15:59
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 06 Nov 2010, 00:16
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:04
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 18 Nov 2010, 23:52
Re: H. - by Helena Daphne Rose - 25 Nov 2010, 00:42