Children of the Damned
|
07 Nov 2010, 02:08
|||
|
|||
M-am trezit pe un pat de frunze.M-am ridicat incet si m-am scuturat apoi aducandu-mi aminte ce s-a intamplat m-am uitat panicata in jurul meu si o durere infernala de cap ma lovit.
Am cautat speriata bagheta si intr-un final am gasit-o.Am soptit "lumos" si varful sau s-a aprins. M-am uitat ingrozita in jur.Eram langa un lac si numai era nimeni cu mine.Ce dracu se intampla aici!? -E cineva aici!? am strigat intrigata.Unde naibi disparuse omul in negru,de ce ma adusese aici,unde erau Bell,Desiree si Hagrid si de ce eu!? -Intrebari fara raspuns mi-am spus singura si m-am asezat pe malul lacului. Am inceput sa arunc cu pietricele in lac pana cand am auzit un fosnet in spatele meu.M-am ridicat si m-am intors cu bagheta pregatita.Omul in negru era in fata mea cu bagheta atintita spre mine.Se pregatea sa spuna o vraja cand cineva ma pus la pamant si ma scos din raza baghetei. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|