Best Friend on DarkMark
|
07 Nov 2010, 14:44
|||
|
|||
Ok,am sa fac si eu lista cu prieteni,sa ma scuzati daca voi uita pe cineva X_X
Adminii: Cum sa nu-i iubesti? ![]() ![]() Pe Lyra nu o prea cunosc,dar sunt convinsa ca e de treaba Sa incep cu familia-mi =]]: ~Hayley Andrews~Var'mea de suflet ![]() ![]() ~Kate Andrews~Sor'mea ![]() ~Ashlyn Meester~ Colegutza mea,ma rog aici vara'mea> ![]() ~Crystal Shirley~Care mi'a devenit verisoara ![]() ~Yuky Saiori~ Sys a mea ![]() Acum Cercetasii: ~Eveline Alease~ Am facut rpg-uri cu ea... Beata mea ![]() ~Desiree Rose~ Nu prea am facut rp-uri cu ea,dar stiu ca e de treaba. ~Helena Rose~ Ehh, cea cu care pot discuta despre Grey's Anatomy ![]() ~Bell Evans~ Bellyshoru>;d< Astropufi: ~Jessica F.Jersey~ O buna prietena ![]() ~Luna Slyterin~Ehe,numai cu ea puteai merge la mormantul lui Tom ![]() ~Slin Enchanting~ Un bun prieten,si eu mereu ii zic Slin [-( Nu Oliver.. ![]() ~Jade Crawford~ Am facut rp-uri cu ea si mi se pare de treaba. ~Alice Morris~ Sefa de casa de la Astro,foarte de treaba. Viperini: ~Alice Swan~ Buna prietena.. ![]() ~Veronica Rose~O viperina super tare:> ~Victoria M.Salverin~ Ooo,da ..Partea Vipe a lui Ash ![]() OdS: ~Kasumi Mikoto~ Ehe, soimeanca noastra>;d< ~Ema Snow~Rpg-urile noastre ![]() ![]() ~Samantha Hawkins~ Nu prea am vorbiy cu ea,dar e activa:> Adulti: ~Bella Cullen~Ei bine,e amuzanta,e o buna prietena!> ![]() ![]() ![]() ~Isa Isildur~ Buna ascultatoare si sfatuitoare. E atat de amuzanta ![]() And all the family Isidur:> ^ si acum vreau sa imi cer din nou iertare daca am uitat pe cineva ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|