Children of the Damned
|
07 Nov 2010, 20:36
|||
|
|||
Bell mergea alaturi de Dess si Hagrid prin intunecimea noptii, rataciti in Padure.
"-Directorul mi'a zis sa am grija ca nimeni sa nu fie astazi in Padure" murmura uriasul, ca raspuns pentru intrebarea cercetasei. "-Aha..si de ce?" intreba Desiree, curioasa. "-Nu conteaza" mormai Hagrid, serios. "-Propun sa ne despartim..altfel nu o vom gasi niciodata" propuse Bell, iar Dess aproba din cap. "-Eu merg cu ea, iar tu ramai singur" spuse aceasta, luand'o in directia opusa. "-Fetelor!" striga Hagrid. Cele doua cercetase incepura sa inainteze printre copaci, pana cand ajunsesera din nou pe malul Lacului Negru. "-Am ajuns de unde am plecat" mormai Dess, dar Bell ii facu semn sa taca. "-Uite" spuse ea, indicand spre un punct luminos de pe partea cealalata. "-Trebuie sa mergem acolo" mormai Dess. "-Nu zau!" replica Bell, luand'o la pas alert. In scurt timp, ajunsesera in locul unde se aprinse lumina. O silueta fumurie scoase bagheta si o indrepta spre un chip speriat. "-Protego!" murmura Bell, in timp ce Desiree tabari asupra Evelinei, punand'o la pamant. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|